Despre Noi

Totul despre compania noastra

de ce sa alegi Geona Tehnica Agricola.

Geona Tehnica Agricola SRL este o societate tanara aparuta pe piata locala a prestatorilor de servicii din domeniul agricol, in anul 2017.
Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate cererile si angajamentele contractuale fata de clienti, au adus cel putin capitalul de incredere, care sa o recomande pentru noi colaborari.
Societatea are capacitatea de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare a clientilor. Geona Tehnica Agricola este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari a caror element de referinta sa fie CALITATEA.
Societatea Geona Tehnica Agricola SRL, se ocupa cu comercializarea produselor INFACO fabricate in Franta, recunoscute pentru calitatea si performanta lor, dar si a altor piese din gama utilajelor agricole.
Service-ul este oferit de Geona Tehnica Agricola, numai clientilor INFACO, prin operatii sustinute de cele mai noi informatii si sisteme, pentru ca timpul de service sa fie redus si clientul satisfacut.
Pentru fermierii care isi desfasoara activitatea in sectorul pomicol si viticol, GEONA TEHNICA AGRICOLA SRL le propune produse dedicate sectoarelor fabricate de INFACO - Franta.

Ce spun clientii ?

Customer Testimonails

This team is soo good that I can't believe it

Demo Google